dimarts, 5 de juliol del 2011

Un altre bon recurs per a treballar a l'àrea d'anglès

Un recurs molt explotat per mi i suposo que per gran part del professorat d'anglès és l'edu365. És una web on es poden trobar recursos interactius tant per a primària com per secundària i BAT, i de totes les àrees curriculars.
Dins de l'edu365 hi ha l'enllaç on es treballa l'àrea d'anglès i el podem trobar en la següent URL:

En aquest enllaç hi trobem activitats de tot tipus dirigides a alumnes de cicle inicial, mitjà o superior. 
Jo concretament he trobat molt interessant les activitats anomenades "Tom and Laia's tales". Són una sèrie de contes en anglès on es treballa vocabulari bàsic i a nivell inicial i són una bona opció per a treballar a l'aula d'anglès amb un canó o pissarra digital. Cliques a la història que més agradi i el Tom i la Laia expliquen un conte. Surt la lletra i el so, cosa que és molt positiva ja que així poden relacionar "reading amb writing". Després del conte hi ha unes activitats de comprensió que es poden fer en grup i que serveixen per comprobar que el grup classe han entès bé el conte. Aquests contes estan dirigits a l'alumnat de cincle inicial i mitjà. L'enllaç és el següent: http://www.edu365.cat/primaria/contes/e_tales/index.htm 
Hi ha molts més enllaços interessants per treballar vocabulari i estructures diferents. Val la pena fer-hi un cop d'ull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada